تور ارمنستان

» 2019 » ژانویه

  • تاریخ : ۱۱ام دی ۱۳۹۷
  • موضوع : دسته‌بندی نشده
  • بازدید :

این مطلب از وب سایت دان موزیک • دانلود آهنگ. انتشار گردید.

دانلود آهنگ سینا درخشنده حس قشنگ

در این پست می توانید آهنگ سینا درخشنده حس قشنگ را با دو کیفیت اصلی ۱۲۸ و ۳۲۰ به همراه متن اهنگ دانلود کنید

دانلود آهنگ سینا درخشنده حس قشنگ

download song | Singer: Sina Derakhshande | Song name: Hesse Ghashang  | With the text song Share To Sina Derakhshande-Hesse Ghashang on your social network

خواننده نام آهنگ تنظیم دسته بندی
سینا درخشنده حس قشنگ شجاعت شفایی ترانه عاشقانه

 

تکس موزیک سینا درخشنده حس قشنگ

——-| ♫ 🎵 ♬ |——-

🎵 اینو میدونی که شدی 🎵

🎵 دارو ندارم من آمارتو دارم 🎵

🎵 آخه با تو پر از حس قشنگ عاشقونم 🎵

🎵 آخه اومدی تو زندگی آروم جونم 🎵

——-| ♫ 🎵 ♬ |——-

🎵 آره عاشقم یار تویی تو تنها دلدار همیشه 🎵

🎵 توی قلبت عشق منو نگه دار 🎵

🎵 آره عاشقم یار تویی تنها امیدم 🎵

🎵 از وقتی تورو دیدم یه آدم جدیدم 🎵

🎵 بازم نزدیک غروبه نگا حال ما چه خوبه 🎵

🎵 نگو دیگه خیلی زوده 🎵

دانلود آهنگ امین بانی نشد

🎵 میخوای باشی کنارمو بگم 🎵

🎵 که مث تو واسه من نبوده 🎵

🎵 نگو دیگه نمیتونه یه روزم تنها 🎵

🎵 بمونه همین عاشق دیوونه 🎵

🎵 آره عاشقم یار تویی تو تنها دلدار همیشه 🎵

🎵 توی قلبت عشق منو نگه دار 🎵

🎵 آره عاشقم یار تویی تنها امیدم 🎵

——-| ♫ 🎵 ♬ |——-

🎵 از وقتی تورو دیدم یه آدم جدیدم 🎵

🎵 آره عاشقم یار تویی تو تنها دلدار همیشه 🎵

🎵 توی قلبت عشق منو نگه دار 🎵

🎵 آره عاشقم یار تویی تنها امیدم 🎵

🎵 از وقتی تورو دیدم یه آدم جدیدم 🎵

——-| ♫ 🎵 ♬ |——-

سینا درخشنده حس قشنگ

دانلود آهنگ سینا درخشنده حس قشنگ

  • تاریخ : ۱۱ام دی ۱۳۹۷
  • موضوع : تور
  • بازدید :


میگینگو جزیره‌ای سنگی کوچک در دریاچه ویکتوریا، در کنیا است که مساحت آن به نیم هکتار هم نمی‌رسد؛ اما پرجمعیت‌ترین جزیره دنیا محسوب می‌شود.

مقاله‌های مرتبط:

میگینگو یک جزیره سنگی کوچک در دریاچه ویکتوریا که در کنیا واقع شده است و دارای مساحتی تنها به اندازه ۰٫۴۹ هکتار است؛ اما ۱۳۱ نفر به طور رسمی در آنجا سکونت دارند.

بعضی از منابع جمعیت این جزیره را حدود ۱۰۰۰ نفر ذکر می‌کنند. نسبت این مساحت و جمعیت باعث شده است که این جزیره، متراکم‌ترین جزیره در جهان باشد. این جزیره که از آهن پوشیده شده (بعد از اینکه شهر فلزی کوچک تقریبا تمام آن را پوشش داد)، تاریخی بسیار نامشخص دارد.

ماهیگیران میگینگو

براساس برخی گزارش‌ها، در ابتدا توسط دو ماهیگیر کنیایی، دالماس تمبو و جورج کیببی، که در سال ۱۹۹۱ به اینجا آمدند، جامعه امروز این جزیره پایه‌گذاری شد. Joseph Unsubuga کسی بود که برای بار اول به این جزیره آمد و سپس بیشتر دوستان ماهیگیر خود را به آنجا برد. این‌ها داستان‌های متناقضی بودند و نبرد در آب‌های غنی از ماهی که در جزیره ایجاد شده بود، منازعه طولانی مدتی را علیه مالکیت میگینگو بین کنیا و همسایه اوگاندا ایجاد کرده بود.

از لحاظ فنی، Migingo در قلمرو کنیا واقع شده است؛ اما اوگاندا ادعا می‌کند که ماهیگیرانی که در آب‌های اوگاندا ماهیگیری می‌کنند، تنها ۵۰۰ متر دورتر از ساحل جزیره ماهیگیری می‌کنند. در سال ۲۰۰۸، زمانی که اوگاندا ارتش خود را به مینینگو فرستاد تا ماهیگیران کنیایی را خارج کند و کنترل این جزیره را به دست بگیرد، مناقشه بین دو کشور شدت گرفت و به‌عنوان کوچک‌ترین جنگ آفریقا شناخته شد.

تنش‌ها تا سال‌ها پس از آن ادامه داشت؛ اما در سال ۲۰۱۶، دو کشور آفریقایی به توافق رسیدند. ماهیگیرانی که در جزیره زندگی می‌کنند باید مالیات بدهند و اوگاندا برای جلوگیری از حمله دزدان دریایی نیروی پلیس می‌فرستد. در حال حاضر، کنیایی‌ها و اوگاندایی‌ها به طور مسالمت آمیز در میگینگو زندگی می‌کنند.

ماهیگیران جزیره میگینگو

در سال ۲۰۰۹، یک سرشماری رسمی، جمعیت میگینگو را ۱۳۱ نفر اعلام کرد که قبلا برای یک جزیره کوچک سنگی بسیار زیاد بود؛ اما تعداد ساکنان براساس سرشماری اخیر مستند آر‌ تی (RT) به حدود یک هزار نفر افزایش پیدا کرده است. جمعیت زیادی از حوزه نیل در انتظار ماهیگیری و فروش آن برای صادرات هستند.

ماهیگیرانی از کنیا، اوگاندا و تانزانیا در میگینگو گرد آمدند؛ اما با وجود اقداماتی که برای تحت کنترل گرفتن جمعیت در نظر گرفته شده، این مکان به جایی تبدیل شده است که تقریبا هیچ جایی برای راه رفتن در این شهر کوچک وجود ندارد.

آن چیزی که درباره‌ی میگینگو و جمعیت قابل توجه آن باعث تعجب شده، این است که فقط چند متر دورتر، جزیره‌ای بسیار بزرگ‌تر و کاملا غیرمعمول قرار گرفته است که یوسینگو (Usingo) نامیده می‌شود. افسانه‌ای رایج است که می‌گویند این محل خانه شیطان است و ماهیگیران می‌ترسند حتی برای لحظه‌ای آنجا بمانند، چه برسد به اینکه با خانواده‌هایشان آنجا زندگی کنند.

اما معلوم است که این موضوع، شایعه‌ای است که به‌صورت آنلاین منتشر شده است. مردم محلی هیچ چیزی در مورد شیاطین یوسینگو نشنیده‌اند؛ اما دلیلی بسیار عملی برای اقامت در جزیره پررفت و آمد خود دارند.

ساکنان میگینگو

با وجود حضور دائمی پلیس از اوگاندا و کنیا، حملات دزدان دریایی هنوز رخ می‌دهد. حملات آن‌ها به طور مکرر و به اندازه‌ی خیلی زیاد خشونت‌آمیز نیست؛ اما هر چند ماه، ماهیگیران به دنبال باز پس گرفتن قایق‌ها و موتور قایق‌هایشان که توسط دزدان دریایی ربوده شده می‌روند و گاهی در این روند، کشته می‌‌شوند. اکثر مردم ترجیح می‌دهند در جزیره میگینگو که پرتردد و پرجمعیت است زندگی کنند تا اینکه ریسک کنند و به یوسینگو نقل مکان کنند و هنگام شب، مورد تهاجم دزدان دریایی قرار بگیرند.

ماهیگیران مینیگنو

Migingo همچنان جزیره پرجمعیت جهان است؛ اما ممکن نیست این عنوان را برای مدت طولانی‌تر نگه دارد. با توجه به ماهیگیری بیش از حد در اطراف جزیره کوچک، ذخیره نیل در حال کاهش یا از بین رفتن است و مردم شروع به مهاجرت به دیگر نقاط سودآور برای ماهیگیری کرده‌اند. در سال ۲۰۰۹، یک ماهیگیر در میگینگو طی یک هفته چیزی ساخت که دیگر کارگران آفریقایی طی دو یا سه ماه آن را ساختند؛ اما امروز، درآمد آن‌ها به میزان قابل توجهی کاهش یافته و زندگی در یک جزیره‌ی پرجمعیت، موجه و معقول نیست.

  • تاریخ : ۱۱ام دی ۱۳۹۷
  • موضوع : تور
  • بازدید :


هزینه سفر به سمنان با توجه به نرخ‌های هتل، رستوران، حمل و نقل داخل شهری و بازدید از دیدنی‌ها، طیف گسترده‌ای را در برمی‌گیرد.

شهر سمنان از جمله شهرهای ایران و مرکز استان سمنان است، که به دلیل داشتن فاصله کوتاه با تهران، می‌تواند به عنوان مقصدی برای  گردشگری و تفریح، به مردم این کلان‌شهر معرفی شود. علاوه بر آن، مردم سایر نقاط کشور نیز می‌توانند اوقات خوشی را در این شهر تاریخی سپری کنند. هزینه سفر به سمنان، با توجه به نرخ‌های موجود در بخش‌های هتل، رستوران، حمل و نقل و بازدید از دیدنی‌ها، بسیار متفاوت است. با ما همراه باشید تا از برآورد‌های هزینه سفر به شهر سمنان، اطلاعات بیشتری کسب کنید.

سمنان

هزینه سفر به سمنان

از تهران تا شهر سمنان در حدود ۲۳۰ کیلومتر راه است که طی کردن این مسافت به وسیله خودروی شخصی در حدود ۳ ساعت به طول می‌انجامد. هزینه بنزین برای این سفر، با توجه به نوع خودروی شما، میزان مصرف بنزین و روشن بودن کولر، در حدود ۳۰ هزار تومان خواهد شد.

اگر قصد داشته باشید تا این سفر را به وسیله اتوبوس‌های بین شهری انجام دهید، هزینه بلیت شما از ۱۷ هزار تومان تا ۳۰ هزار تومان متغیر خواهد بود. علت این امر، استفاده از اتوبوس‌های VIP در بلیت‌های گران قیمت‌تر است. در نظر داشته باشید با خرید اینترنتی بلیت اتوبوس خود، می‌توانید در هزینه‌های این بخش صرفه‌جویی کنید.

برای سفر از تهران به سمنان، استفاده از قطار نیز می‌تواند گزینه مناسبی باشد. سفر با قطار بین این دو شهر ( متناسب با نوع قطار) در حدود ۲ الی ۳ ساعت به طول می‌انجامد و هزینه بلیت آن نیز از ۱۰ هزار تومان تا ۳۰ هزار تومان متغیر خواهد بود. به یاد داشته باشید که خرید بلیت اینترنتی می‌تواند هزینه بلیت شما را کاهش دهد.

باغ امیر سمنان

متوسط هزینه اقامت در سمنان

شهر سمنان دارای هتل‌ها و اقامتگاه‌های مختلفی (از ۱ ستاره تا ۵ ستاره) است، اما نرخ اقامت در آنها از تفاوت چندانی برخوردار نخواهد بود. بدین ترتیب هزینه اقامت در یک اتاق دو تخته در هتلی ۵ ستاره در حدود ۲۷۰ هزار تومان به ازای هر شب است، در حالی که در هتل‌هایی با درجات پایین‌تر و اقامتگاه‌ها، این هزینه به ۲۰۰ هزار تومان کاهش خواهد یافت.

هتل در سمنان

متوسط هزینه خورد و خوراک در سمنان

شهر سمنان دارای رستوران‌های مختلفی است که که طیف گسترده‌ای، از غذاهای سنتی تا جگرکی و فست فود، را در بر می‌گیرند. بدین ترتیب، یک وعده غذا در این شهر از ۱۵ هزار تومان تا ۴۰ هزار تومان به ازای هر نفر هزینه خواهد داشت.

فود کورت در سمنان

هزینه حمل و نقل در سمنان

حمل و نقل درون شهری در سمنان به وسیله تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها انجام می‌شود. در این شهر، نرخ کرایه تاکسی برای هر مسیر از ۵۰۰ تومان تا ۲ هزار تومان متغیر بوده، و این هزینه با استفاده از اتوبوس‌ها کاهش خواهد یافت.

حمل و نقل در سمنان

هزینه بازدید از دیدنی‌های سمنان

شهر سمنان دارای دیدنی‌های بسیار متفاوتی است که بازدید از آنها، تجربه‌ای از سفر به تاریخ ایران را برای شما به ارمغان خواهد آورد. هرچند بازدید از برخی دیدنی‌ها هزینه نخواهد داشت، اما هزینه بازدید از دیگر جاذبه‌ها از ۲ هزار تومان تا ۱۰ هزار تومان متغیر خواهد بود.

مسجد در سمنان

بودجه پیشنهادی گذراندن یک روز در سمنان

سفر یک روزه از تهران به سمنان در ارزان‌ترین حالت ممکن در حدود ۳۵۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت. اگر قصد داشته باشید تا همین سفر را با امکانات بیشتری تجربه کنید، هزینه شما تا ۷۰۰ هزار تومان قابل افزایش است. لازم به ذکر است که این هزینه با در نظر گرفتن هزینه بلیت رفت و برگشت اتوبوس و قطار برای دو نفر محاسبه شده است.

دروازه ارگ سمنان

بودجه پیشنهادی گذراندن سه روز در سمنان

اگر قصد داشته باشید تا سفری سه روزه به سمنان را تجربه کنید، با توجه به نرخ‌های ذکر شده، هزینه‌های شما در ارزان‌ترین حالت ممکن در حدود ۹۵۰ هزار تومان خواهد بود. این در حالی است که با افزایش بودجه خود در بخش‌های مختلف، این سفر می‌تواند تا سقف یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان نیز هزینه داشته باشد. به یاد داشته باشید تا در این سفر، بودجه لازم برای تهیه سوغاتی‌های شهر سمنان را نیز به همراه داشته باشید.

مسجد در سمنان

منبع عکس: گوگل مپ

  • تاریخ : ۱۱ام دی ۱۳۹۷
  • موضوع : تور
  • بازدید :


کلیه ویزاهای کشور هند به دو صورت آنلاین یا با مراجعه به کارگزار سفارت هند در سه شهر تهران، اصفهان و مشهد صادر می‌شوند.

مقاله‌ مرتبط:

به جرات می‌توان هند را سرزمین شگفتی‌ها و تضادها نامید، زیرا این کشور مجموعه‌ای از شگفتی‌های طبیعی و ساخت دست بشر، دنیای رنگارنگی از طعم‌ها و عطرهای متفاوت، صومعه‌های رازآلود، معبدهای شگفت‌انگیز، شهرهای شلوغ و پر همهمه، امپراطوری‌های گمشده، کاخ‌های مجلل، بازارهای شلوغ، پارک‌های ملی بکر، بناهای تاریخی حیرت‌انگیز و هزاران جاذبه‌ی دیگر را در دل خود جای داده است که نظیر آن را در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمی‌توان پیدا کرد. از اینرو، هند یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود، ولی سفر به هند نیازمند تهیه ویزا از طریق سفارت هند در تهران است. البته سفارت هند به منظور تسهیل سفر گردشگران امکان صدور ویزا را به دو صورت حضوری (از طریق کارگزار سفارت) و آنلاین فراهم کرده است.

ویزای هند

انواع ویزای هند

کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)
  • ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و…
  • ویزای پزشکی و همراه بیمار
  • ویزای کار
  • ویزای ورزشی/ ویزای ویژه افرادی با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای هند

مراحل صدور ویزا

کلیه ویزاهای هند به دو صورت حضوری و آنلاین صادر می‌شوند. متقاضیانی که قصد دریافت ویزا به صورت آنلاین را دارند باید با مراجعه به وب‌سایت ویزای آنلاین هند مراحل ثبت‌نام و ارائه درخواست را انجام دهند. البته برای این گروه از ثبت‌نام کنندگان نیز ضروت دارد تا نسخه چاپی مدارک را پس از ثبت‌نام آنلاین به کارگزار سفارت ارائه کنند. در صورتی‌که امکان ثبت‌نام آنلاین وجود نداشته باشد، متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر کارگزار سفارت هند مراحل ثبت‌نام و دریافت ویزا را طی کنند.

نکته قابل توجه اینکه مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثنا انجام می‌شود. به این ترتیب که متقاضی یک روز پس از تحویل مدارک به کارگزار، توسط سفارت برای انجام مصاحبه به محل سفارت فراخوانده می‌شود؛ ولی در مورد سایر ویزاها انجام مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد.

مدارک مشترک برای صدور کلیه ویزا

  • کپی تقاضای روادید پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هند 
  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.
  • دو قطعه عکس جدید سایز ۵*۵ (قطع پاسپورتی)
  • اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی

مدارک لازم برای ویزای توریستی

ویزای هند

ویزای یکبار ورود توریستی هند دارای ۶ ماه اعتبار است. امکان صدور ویزای چندبار ورود توریستی با توجه به برنامه سفر امکان‌پذیر است.

  • کپی بلیط برگشت 

مدارک لازم برای ویزای تجاری

ویزای یک و دوبار ورود تجاری از سه تا ۶ ماه و ویزای چندبار از ۶ تا یک سال دارای اعتبار است.

ویزای هند

  • فرم روادید تجاری
  • دعوت‌نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند (دارای شماره ثبت شرکت و به زبان انگلیسی) که متقاضی را برای سفر تجاری دعوت کرده است.
  • نامه پشتیبانی از یک شرکت یا سازمان که بیانگر استخدام متقاضی در آن سازمان و تائید سفر تجاری متقاضی باشد. ( این نامه نیز باید به زبان انگلیسی و دارای شماره ثبت شرکت باشد.)
  • مدرک دال بر استطاعت مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی).

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

  • مدرک معتبر پذیرش به شکل یک گواهی واجد همه شرایط از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر
  • گواهی سلامت عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته‌های پزشکی یا پیراپزشکی (این گواهی را می‌توان از دانشکده یا موسسه صادرکننده پذیرش تهیه کرد.)
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی (تعهدنامه پشتیبان مالی جدید)
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیانی مالی (گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته به انگلیسی برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/جواز کسب به انگلیسی)
  • رسید خرید ۲۰۰۰ دلار به انگلیسی
  • مدارک آموزشی ترجمه شده به زبان انگلیسی

ویزای هند

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری / `R’ Visa)

  • مدرک معتبر پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه أموزشی معتبر (صادر شده در هند)
  • نامه همکاری
  • تقاضای مجوز پژوهش
  • خلاصه پروپوزال
  • سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • برنامه درسی
  • نامه موافقت استاد راهنما
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی
  • رسید صرافی برای خرید ۲۰۰۰ دلار آمریکا

مدارک لازم برای ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی (‘X’ Visa)

ویزای هند

  • سند ازدواج با شهروندان هندی برای تائید وجود نسبت خانوادگی
  • کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت
  • کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)
  • مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی

مدارک لازم برای ویزای کار (‘E’ Visa)

ویزای هند

  • اصل قرارداد کاری/حکم استخدام/اشتغال به کار اتباع خارجی صادره از جانب شرکت یا سازمان استخدام کننده
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند به ثبت رسیده باشد و کپی سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا ارائه شود.
  • نامه تعیین میزان حقوق مستخدم در هند
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را تائید کند.
  • مستخدم باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند ارائه کند.
  • مستخدم باید سند معتبر صلاحیت‌‌های علمی و مهارت فنی خود را ارائه دهد.

مدارک لازم برای ویزای پزشکی و همراه بیمار

ویزای هند

  • نامه تمکن مالی
  • نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن نیاز به درمانی تخصصی پزشکی در خارج از ایران را پیشنهاد دهد.
  • نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از تعیین تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار

مدارک لازم برای شرکت در کنفرانس، سمینار و…

ویزای هند

تاریخ اعتبار این ویزا با توجه به مدت کنفرانس و نیز سفر تعیین می‌شود.

  • دعوت‌نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)
  • معرفی‌نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)
  • کپی بلیط رفت و برگشت هوایی
  • نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (در صورتی که برگزارکننده کنفرانس غیردولتی باشد.)

علاوه بر مدارک فوق، حق درخواست مدارک دیگر برای سفارت هند برای هر یک از ویزاهای فوق محفوظ است.

هزینه صدور ویزا

ویزای هند

برای اطلاع از هزینه انواع ویزاها به وب‌سایت سفارت هند مراجعه کنید. نکته قابل توجه اینکه هزینه‌‌های پرداخت شده برای بررسی درخواست و خدمات انجام شده بوده و غیرقابل استرداد است.

مدت زمان صدور ویزا

ویزای هند

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و سایر ویزاها هفت روز کاری است. البته این مدت زمان مشروط به کامل بودن مدارک ارائه شده است.

سفارت هند در ایران

ویزای هند

  • نشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲
  • تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)
  • تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲
  • نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳
  • وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.ir
  • پست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in
  • پست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in
  • ساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر
  • وب‌سایت کارگزار سفارت:  www.indiavisairan.com (کلیه اطلاعات مربوط به دفاتر کارگزار ویزای سفارت هند در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان شامل نشانی، شماره‌های تماس، پست الکترونیک، ساعت‌های کاری برای ثبت‌‌نام و تحویل مدارک در این وب‌سایت درج شده است.)

 

صفحه 35 از 35
»...1020 قبلی 26272829303132333435